2019年2月25日 星期一

台北美食 Analisis Kualitatif Hukum lan Relief Manusia Placenta Manungsa

台北美食 Pertahanan pidana Hu Hanbing 18-07-26 18:36 "Aku arep njupuk maneh produksi dhewe saka placenta, dhokter uga wis ngandika iku minangka sampah medical, lan aku kaya kanggo takon sing pemilik saka placenta." Ora saben masalah bisa bayen plasenta postpartum ngangap, nanging nalika Nalika sampeyan kudu bali menyang plasenta, ing pasuryan jawaban rumah sakit, akeh wong bakal dadi ora sopan kanggo takon dhéwé. Ing laku, paling rumah sakit uga ibu saka plasenta minangka sampah medical tengah, nimbang plasenta diduweni dening rumah sakit, ora njupuk inisiatif kanggo takon ing advance ibu ibu utawa langsung menyang rumah sakit kanggo konfirmasi proses tondo asto. Plasenta (plasenta) iku ijol-ijolan materi organ penting antarane jabang bayi lan ibu, lan periode meteng manungsa antarane jaringan organ endometrium film peserta thukul ibu kuman ibu karo si embrio naleni. Plasenta iku obat tradisional Cina, sing disebut mobil balung ungu, uga dikenal minangka plasenta, jas sel, sel, sandhangan janin, membran janin. Saiki, ora ana panalitiyan hukum babagan plasenta manungsa ing China, lan ora ana karya khusus ing babagan iki. Senajan departemen administratif kesehatan liwat dokumen normative plasenta cetha kagungane kabeh ibu, nanging kebingungan sak administrasi rumah sakit ing perawatan saka plasenta ibu, ibu Pelanggaran flagrant plasental wis dumadi saka kepemilikan. Wiwit paling wanita durung weruh sing hak wis infringed Ora, masalah durung mimpin kanggo gedhe-ukuran kapapar, nanging karo kesadaran hak-hak sipil, wong mbayar manungsa waé liyane kanggo pangayoman saka hak, aku pracaya yen institusi medical isih ing sadurungé Manajemen model lawas, ora nyenengake kanggo mbangun sistem manajemen plasenta lan perbaikan kualitas hukum personel medis, aku wedi yen bakal nyebabake tuntutan hukum gedhe-gedhe. Plasenta manungsa ditambani ing janin nalika lair, apa sifat hukume? Cara kanggo nemtokake kepemilikan, amarga masalah durung narik kawigaten masyarakat, riset masyarakat teori legal arang banget. Penulis iki nulis artikel iki, nggawe analisis cethek fokus ing property legal plasenta manungsa, judhul lan hak relief, miwiti, tarik manungsa waé lan riset ing pangayoman sosial placenta. plasenta kewan liyane amarga teori lan laku kang seragam liyane kognitif, aku ora bakal mbaleni wong kene. Pisanan, atribut hukum plasenta manungsa Sabab angger-angger property plasenta manungsa, senadyan Prancis ngrembug akeh, nanging bisa dipérang dadi rong fraksi, sawetara sarjana sing pracaya sawise bagean awak saka awak bisa dianggep minangka obyek kapisah, kayata organ manungsa, getih, rambute, etc. lan iki dilindhungi déning hukum property; sawetara sarjana pracaya plasenta manungsa kagungane organ manungsa, bagéan saka legal "obyek khusus", kudu lantaran kanggo nyetel orane katrangan saka hak-hak pribadi. Aku pracaya yen manungsa plasenta lan materi khusus obyek lan hak pribadi kawicaksanan dual, malah hak pribadi sing property gedhe ana ing sawetara wilayah. First, plasenta manungsa dhewe wis iku, iku kang metu saka konco ibu nyoto, orane sawijining, sanajan angger negara nglarang sale saka plasenta manungsa, nanging ora ngalangi iku ana minangka obat herbal Cina, kang dhewe nduweni nilai ekonomi tartamtu. Kapindho, wiwit plasenta manungsa didhewekaken saka ibu, kang siji ora mung minangka obyek sawijining ana, asring karo hak properti pribadi dhewe, kang bisa dadi hak pribadi sepah adhedhasar ana, bisa dadi simbolisme pribadi dhewe adhedhasar plasenta manungsa ana, kayata ing bagéan saka negara wis ngubur plasenta supaya mbayar pakurmatan kanggo gesang pandonga utawa bayi bayi-bayi tuwuh munggah khusus sehat ing wilayah iki utawa kanggo wong ing wilayah iki nglanggar plasenta manungsa prilaku tengen, yen mung dianggep nglanggar hak properti party, cetha ora cukup, uga infringes kamulyan pribadi plasenta manungsa sante dening supaya umum lan moral adhedhasar memorial hak moral wis pribadine simbolis, kanggo kuwi Pelanggaran bakal Pelanggaran sesuai Hak-hak pribadi nduwe tanggung jawab kompensasi. Akhire, negara kita kanggo nglarang dagang manungsa plasenta, alesan kanggo requirement kuwi, nanging uga njupuk menyang akun plasenta manungsa, senadyan saka tiyang sepah asli, nanging wis disambung rapet karo hak-hak pribadi saka ibune, related kanggo angka sosial kabèh construction sistem sopan lan pangopènan supaya lan moral umum, kayata wong kanggo tujuan ngremehake ibu, plasenta manungsa hanging ing panggonan umum, yen mung dianggep nerak prakara, korban mung hak bali lan rugi financial, ora anduweni hak rugi kanggo karusakan moral, nanging temenan ora bisa nggawe serep kanggo ibu Kerusakan rohani, sing ora sesuai karo kebutuhan kanggo karusakan kudu obat. Kapindho, kepemilikan placenta manungsa Kanggo kepemilikan plasenta manungsa, ahli Toret lan para masyarakat medical ing kepemilikan saka plasenta wis ndeleng beda, rama utamané gara ngandika, kang ibu ngandika atribusi, atribusi tuwané ngomong, kepemilikan saka jabang bayi ngandika, jabang bayi ibu gara-gara ngandika rumah sakit ngandika kepemilikan lan titik tampilan. Saiki rumah sakit Sejatine dianakaké tampilan sing kepemilikan saka rumah sakit, ngandika rumah sakit anduweni hak ibu medical laku plasenta proses ndadekake sing alami angsal kepemilikan saka plasenta, nanging teori saiki lack of sembarang dhasar hukum kanggo support. Ndeleng departemen administratif kesehatan saka ibu gara-gara ngomong, ing mituruti pranata-pranata, "Kamentrian saka Health disetujoni hasil ing plasenta sawise menehi ibu lair" lan "ngiyataken manajemen obstetric sepuluh syarat keamanan," appendages janin (plasenta) bakal kagungane kabeh ibu. Aku pracaya yen plasenta manungsa endhog fertilized antarane ibu karo si embrio film kuman thukul ing Amerika tissue endometrium organ ibu naleni sak pembangunan, kanggo ijol-ijolan materi antarane jabang bayi lan ibu. Tatanan plasenta wis fertilized embrio lan ibu uterus peserta thukul, kepemilikan kudu kagungane ibu lan jabang bayi, nanging uga ing negara kita wis dipunwiwiti pangenalan winates saka jabang bayi nduweni kapasitas kanggo hak-hak sipil, mesthi, kajaba stillbirth lair ora bisa diprodhuksi amarga placenta Perlindhungan hak-hak janin ora dianggep ing ibu. Mulane aku pracaya yen plasenta kepemilikan kudu kagungane ibu lan jabang bayi sing umum, vested ing ibu kabeh nalika jabang bayi wis lair mati. Kapindho, kepemilikan placenta manungsa kanthi sah nimbulaké panyebab kasebut aturan kita saiki, ing kahanan normal kepemilikan plasenta manungsa kabeh ibu, nanging uga menehi kanggo seng. Miturut Kamentrian saka Health disetujoni hasil ing plasenta sawise menehi ibu lair "lan" ngiyataken manajemen keamanan saka obstetric sepuluh angger "menehi wanita menehi munggah utawa nyumbang plasenta, bisa dibuwang saka dening institusi medical. Ing cilik saka plasenta wis panyebaran penyakit infèksius, institusi medical bakal sakcepete ngandhani ibu, disinfected sesuai karo "communicable penyakit Nyegah Hukum," pranata cocog "Medical Peraturan Waste Management", lan diproses ing sesuai karo sampah medical. Miturut pranata iki, institusi medical dadi kena, hak mbuwang saka placenta dijupuk gratis, ana telung cara: ibu ngladosi, ibu nyumbang plasenta, sing cilik saka plasenta manungsa wis panyebaran penyakit infèksius lan sakcepete ngandhani ibu, loro kasus luwih gampang mangertos, manungsa hak ngladosi tengen pembuangan utawa transfer saka tengen pembuangan, iku wong hak makili poto-kesadaran, nanging plasenta manungsa lan duwe cilik sakcepete ngandhani ibu nyebar penyakit infèksius, institusi medical sah, free akses menyang tengen pembuangan wis luwih Komplek, kita pitados bilih perlu kanggo ketemu loro Ketentuan: 1. Plasenta manungsa bisa nyebabake panyebaran penyakit sing nular.台北美食 Miturut Pasal "penyakit Nyegah undhang" saka penyakit infèksius dipérang Group A, B lan kelas C, lan ing paragraf kapindho, telu, papat mranata metu jinis tartamtu saka penyakit infèksius, institusi medical supaya dijupuk tengen pembuangan kudu mbuktekaken sing plasenta manungsa kainfeksi agen infèksius utawa bayen piyambak mbeta infèksius penyakit. Titik ing wektu ing plasenta manungsa diakoni minangka duwe kamungkinan panularan panyakit sing nular. Aku pracaya yen wanita kudu sadurunge produksi ing penyakit infèksius, aku nindakake penyakit infèksius ibu wis kasebut plasenta sak meteng utawa patogen infèksius, tanpa proses kirim produksi utawa produksi amarga institusi medical kesalahane dhewe mimpin kanggo infèksi plasental manungsa Penyakit panyakit sing kena infèksi. institusi Medical sengaja timbal kanggo plasenta manungsa bisa nimbulaké panyebaran penyakit infèksius, institusi medical, sanajan anduweni hak hak kanggo menehi hasil karo plasenta, nanging ora ateges sing institusi medical kewajiban medical bisa, institusi medical ibu isih ngoyak hukuman tort. 2. Lembaga medis bakal langsung ngandhani ibu. 1946, 59 (1) diadopsi dening Résolusi Sidang Umum PBB, hak informasi minangka salah siji saka hak-hak dhasar manungsa, Artikel 33 saka "peraturan institusi medical", nalika institusi medical nindakake surgery, ujian khusus utawa perawatan khusus, kudu patients 'idin, lan kita bakal padha olèh idin saka kulawargané utawa hubungan lan mlebu sing; nalika bisa nggayuh sing saka patients, anggota kulawarga utawa relatif bakal diwenehi idin lan teken. Senajan hukum modern ngidini kanggo pangopènan administrasi umum, safety umum, ing tanpa idin saka rightholder, uga njupuk liya urgent pembuangan utawa matesi hak wong hak-hak tinentu, nanging hak informasi minangka hak baku warga, panguwasa umum kudu nepaki iki Kewajiban. perawatan plasenta Human melu martabat manungsa, manungsa hak, wong tengen duwe hak kanggo menehi hasil karo plasenta manungsa institusi medical informed kudu uga dilaporake kewajiban sing. Senajan informed lan ora ngganggu institusi medical diwenehi hak kanggo mbuwang saka plasenta manungsa, nanging nerak hak informasi saka pihak, minangka Staff medical kudu nerangake diagnosis lan perawatan aktivitas ing kondisi lan medical campur sabar, kayata gagal kanggo nepaki kewajiban menehi, asil ing gawe piala sabar Lembaga medis bakal tanggung jawab kanggo ganti rugi. Senajan China menehi plasenta manungsa duwe kamungkinan saka panyebaran penyakit infèksius dening medical perawatan, nanging ora nemtokake carane plasenta nduweni penyakit infèksius dikenali dening departemen sarta asil nemokake saka mekanisme relief racocok. Miturut "infèksius penyakit Hukum Nyegah" stipulates kesehatan departemen administratif ing pangisian daya saka Nyegah infèksius penyakit lan pengawasan lan Manajemen, penyakit Nyegah lan kontrol penyakit infèksius digawe ngawasi, prediksi, epidemiologi, Reporting penyakit lan Nyegah liyane, karya kontrol, institusi medical Kanggo nggarap pencegahan lan pengobatan penyakit infèksius sing ana hubungane karo perawatan medis lan pencegahan penyakit sing nular ing wilayah tanggung jawab. plasenta Human wis dikenali penyakit Nyegah infèksius lan kontrol bakal ditanggung institusi, nanging asring nindakake institusi medical ujian patologi ketemu ing laku liwat institusi internal, institusi medical sapisan dianggep minangka gadhah penyakit infèksius langsung minangka pembuangan sampah medical, pihak mung Ora ana rute bantuan. Papat, manungsa awak plasenta Tort Relief Miturut informasi ing pitakon penulis related kanggo negara mung telung kasus pelanggaran plasenta utawa regejegan kepemilikan, siji kanggo April 23, 2001 regejegan plasenta lan manungsa pisanan sing negara kang, pangrungon umum déning City Jiaxing, Court Zhejiang Show District Rakyat, pengadilan final amarga penggugat claims didakwa hak kelewatan saka limang taun sawisé iku pratelan ora bisa mantep, mecat pratelan penggugat kang; loro kanggo April 18, Court 2011 wong Daqing Ranghulu District Ditampa cilik plasenta regejegan, pangadilan dianakaké sing warga pribadi sing kena dilindhungi déning hukum, ibu sawise nglairake, plasenta kudu diduweni dening kabeh wanita, ora unit utawa individu bisa ora bisa didol plasenta. Mung ing kasus plasenta uga nimbulaké panyebaran penyakit infèksius, institusi kesehatan ibu duwe hak kanggo mbuwang saka plasenta, lan kahanan iki kudu sakcepete ngandhani ibu. didakwa gagal kanggo nyedhiyani bukti sing plasenta nduweni kasus penyakit infèksius, penggugat ora bisa dianggep bagéyan saka sampah medical plasenta, nanging kudu dikenali sing nuntut kabeh padha bagean, amarga mundhut saka prakara iku amarga ditahan saka rumah sakit lan rumah sakit nyebabake iku kudu metokake hukuman ing angger-anggering Toret, nanging amarga plasenta ora bisa perdagangan, ora bisa pirembagan bab rugi karo rega pasar, ing penggugat ing rumah sakit amarga ora ana bukti sing didakwa nerak plasenta lan MediaWiki, pangadilan pungkasan migunaaké prinsip usaha, kanggo ukara ing rumah sakit sing didakwa kanggo ijol ing penggugat plasenta 200 Yuan. Telung kanggo patients nglanggar Juli 16, Court 2015 Beijing Fengtai District Rakyat Ditampa hak cilik idin hukuman regejegan informed, ing kasus saiki pangadilan dianakaké Staff medical kudu nerangake penyakit lan campur medical kanggo patients ing aktivitas perawatan, gagal kanggo nepaki sawijining cocog kewajiban, nyebabake karusakan kanggo sabar, institusi medical bakal liable, pangadilan dianakaké sing anané negara kita ora duwe sawetara panggonan kanggo ngubur adat plasenta, ndhukung korban ngaku rugi kanggo karusakan moral, nanging Departemen plasenta dilarang Advertisement saka barang, sing regane ora arep diukur ing syarat-syarat babakan dhuwit, supaya penggugat takon kadakwo Fengtai rumah sakit saka plasenta tuntutan hukum rugi mundhut takon pangadilan ndhukung. Saka ndhuwur telung kasus, kita bisa ndeleng loro podho kabeh liwat pangadilan sak nyoba padha kasus, ana prinsip beda. Pengadilan kanggo mundhut saka warga plasenta manungsa kanggo ganti rugi financial, Sejatine kanggo nglarang sale saka plasenta minangka alesan ora ndhukung. Yen sampeyan mikir plasenta manungsa mung kagungane orane katrangan kuwi, wis diatur dening hukum property, lan sing bakal mimpin kanggo plasenta manungsa wong tengen ing kahanan rodo kikuk: Other pangayoman plasenta kewan saka hukum hak properti, sawise gerah losses bisa dilacak rugi financial, lan manungsa plasenta pangayoman padha manungsa hak hukum property, nanging ora bisa amarga saka rugi financial recourse mandheg, kang temenan ora maksud legislatif saka hukum property. Mulane aku pracaya, ing Larangan ing Advertisement saka plasenta manungsa lan warga winates kanggo ganti rugi financial ing negara kita, ing pengadilan kudu mbayar manungsa waé kanggo hak pribadi saka orane katrangan saka pangayoman saka plasenta manungsa, dadi kanggo Pelanggaran mimpin menyang rumah sakit amarga rugi financial kanggo mundhut saka plasenta manungsa nanging ora bisa dilacak Korban bisa nganggep ganti rugi kanggo karusakan mental ing konteks hak pribadi. Nalika pamilihan kudu nimbang aturan Carane nduweni dual saka plasenta manungsa iki lan "obyek khusus" liyane nurut kwalitase lan mbangun mekanisme relief "bab khusus" apik supaya hukum occurs nalika aplikasi legal saka pangayoman hak manungsa saka pangayoman hak properti liyane Kahanan apik. Ing organ administratif bakal netepake lan nambah mekanisme pengawasan saka sampah medical lan mekanisme kasalahan tanggung sampah medical dikenali, Ngapikake refinement "Medical sampah Klasifikasi" sanalika bisa.

沒有留言:

張貼留言