2019年2月28日 星期四

屏東美食 A Lighthouse Theoretical to Light Up Reform and Opening-Up Again - Pengalaman Sinau Signature of Comrade Xi Jinping's "Seeking Truth"

屏東美食2019, "Seeking bebener" karo account anyar dipikir ing ngarepe maca, sawetara panggonan padhang, atiku kaget, Duwe rampung ing fase pisanan lan kapindho, luwih ing jantung padha karo pangertèn saka kasenengan lan mbangkitaké semangat, ndamu gaya seger, highlights latar mburi kasukman lan nguber teori jaman anyar komunis Cina. Paling banget felt, Sekretaris Umum Xi Jinping mlebu artikel diterbitake dening dadi "materialisme dialektika punika wawasan donya lan Tata saka komunis Cina," "usaha kanggo nggawe resik lan kasetyan muter kualitas kader", wis pinunjul banget khusus. Sadurunge ngomong bab line ideologi, sawise artikel bab line pengaturan punika, iki loro "maneh lay-basa anyar, lan banjur mbukak kantor anyar," ing volume kanca, surem Mercusuar pembaharuan lan mbukak teori liyane ing atine. Apa wiwitan reformasi lan pembukaan? Pangerten jero proposisi iki mbutuhake paninjau singkat babagan reformasi lan pembukaan kasebut adhedhasar. Ing sidang paripurna katelu iki dianakaké minangka simbol kemenangan, China kabuka sandiworo saka reformasi lan bukaan munggah, kanca Deng Xiaoping omahmu ngandika, pembaharuan punika revolusi. Recalling ing ups lan ketinggalan saka revolusi iki papat puluh, kita bisa cetha ndeleng sing reformasi lan bukaan munggah punika pisanan kanggo break liwat "loro whatevers" kanggo mbukak "loro mardika" (emancipate atine, mbébasaken pasukan produktif), minangka ngisaratke revolusi filosofis Kanggo ningkataké revolusi sing apik lan gedhe iki kaya bambu sing pecah lan kamenangan sing apik. Ing pangertèn iki kita bisa ngomong sing kamenangan iki pisanan kabeh nerusake saka kasunyatan, teori lan laku, kaunggulan gedhe kanggo baris ideologi saka seeking bebener saka kanyatan, kamenangan gedhe saka materialisme dialektika lan materialisme historis, kamenangan gedhe iki nglantaraken anyar kahanan, lan iku kahanan anyar lan kahanan anyar ing Cina-gaya kasungsun Sosial China, kanggo entuk poto-asil dandan lan pangembangan sistem sosialis, tatanan saka dalan sosialis, teori, sistem lan budaya karo Cina ciri. Ing gati, kanca Deng Xiaoping sapisan nyimpulaken bilih "ing analisis Final, masalah iku gegandhengan karo teori ora bisa entuk masalah papat modernizations. We kudu wani mikir masalah, takon pitakonan, wani nggabungake teori karo laku." Teori karo laku, "Ingkang paling penting kanggo nandheske ing nerusake saka kasunyatan lan ora saka wishes subyektif", yaiku Sekretaris Umum ideologi Xi Jinping penting ing "materialisme dialektika wis Outlook donya lan Tata saka komunis Cina," kertas nandheske. Carane bisa pembaharuan lan pembukaan China wiwit maneh? Saka China kontemporer nyata paling gedhé. "Apa bener sing paling gedhe China kontemporer? Apa negara kita isih ing tataran ingkang utami paham sosialis lan long-term. Iki pangerten kita saka saiki, planning mangsa, pembangunan privasi, lan ningkataké sabab saka basis adil TCTerms, ora bisa dipisahake saka titik dhasar iki, digunakake, sampeyan bakal laku kesalahan, subvèrsif malah nggawe kesalahane. ing Jeksa Agung bisa ngetokake iki, akeh comrades ing pangerten ngerti, nanging ing pasuryan saka masalah tartamtu, ...... asring muncul subjectivism macem-macem iku, lan kadhangkala panas-tumuju, whimsical ana wong kaya racking pancasan pemikiran kita, saben kurban ngadeg, wuta nyetel kopi, ing project, utawa nggawe sawetara target unrealistically dhuwur, asil mung bisa dadi sampah sumber, luwih mbebayani katimbang apik. Apa masalah iki ana? malah bola pitakonan? saka ideologi werna titik tampilan, sing ora kanggo nindakake kabeh saka kasunyatan. " Sekretaris Umum Xi Jinping ditekan ing artikel, ing kasunyatan adil iki ora statis, nanging suwe saya apik, bener wis mbek metodologi wigati kanggo kita pangerten cetha ngelmu ningkataké pembaharuan lan bukaan miwiti maneh. Senajan tataran utami Cina dhasar kahanan nasional sosialisme kang wis ora diganti, nanging sawise 40 taun reformasi lan bukaan munggah, pasukan produktif sosial China kang, standar urip wong kang ngrambah kabisat sajarah, sadurunge panyiapan saka China dina, ora mung karo China anyar cukup beda, lan pembaharuan lan bukaan munggah sadurunge iku konotasi dhasar kahanan nasional cukup beda saka negara kita wis lan wis saya ganti; dina, posisi China kang ing ajang internasional, ora mung bisa ora mbandhingaké karo sadurunge founding New China, nanging uga cukup beda sadurunge pembaharuan lan bukaan munggah, China kang kekuatan nasional lengkap lan pengaruh internasional wis lan saweg. Ora ana sangsi, kabeh saka kasunyatan, ningkataké pembaharuan lan bukaan miwiti maneh, mesthi, kanggo ngadhepi "loro cukup beda", "bener nangkep owah-owahan lingkungan internasional lan domestik, analisis dialektika ciri tataran pembangunan ekonomi China kang, bener nangkep pangembangan beda Owah-owahan anyar lan fitur anyar saka panggung. " Master prinsip contradictions dhasar, lan nambah kesadaran saka masalah, nandheske ing masalah-oriented, apik ing pangerten lan ngrampungi konflik minangka kahanan temonan karya mbukak, kang uga titik penting ing artikel, Sekretaris Umum Xi Jinping disorot materialisme dialektika kanggo kita Ngembangaken reformasi lan mbukak ing titik wiwitan sajarah anyar lan nyediakake basis dhasar. Sangalas party gedhe nuding metu sing paham sosialis karo Cina ciri menyang jaman anyar, mbantah principal ing masyarakat kita wis rubah menyang konflik antarane pembangunan cupet nambah perlu wong kanggo urip sing luwih apik lan seimbang. Re-miwiti reformasi lan bukaan munggah, iku kanggo kuwat nangkep mbantah principal ing masyarakat kita rubah ing kasunyatan paling pinunjul, variabel paling gedhe, pangerten penting konsep pembangunan lan nggunakake Sekretaris Umum anyar Xi Jinping, ing "papat lengkap" strategi pembangunan lan "lima kang tunggal" gagasan tata sakabèhé, gagasan kanggo golek cara kanggo break mbantah impasse antarane transformasi pembangunan domestik, kapentingan ngruwat, sumber daya, degradasi lingkungan lan ing; pangerten jero lan aplikasi saka nasibe manungsa lan mbangun pikiran masyarakat "sadawane dalan," a, b Jinping, sekretaris umum saka inisiatif, sing respon positif marang donya teknologi, mikir cara nemen nasionalisasi, hegemonism lan daya politik lan kekacoan pembangunan internasional. Sekretaris Umum Xi Jinping ditekan ing artikel, masalah iku manifestation saka mbantah ing iku, partai kita wis mimpin wong-wong ing revolusi, construction lan pembaharuan lan dipenjara, wis mesthi wis kanggo ngatasi masalah praktis ing China. Mikir China masalah sing kudu mantun dening wong Cina piyambak, kudu nerusake saka kahanan nyata ing China kanggo nemokake jawaban, sembarang subyektif, formalistic, mechanical, empiricism is metafisik tampilan, iku mokal ing laku Nduwe efek apik. Iki mbutuhake kita maneh miwiti-reformasi lan bukaan munggah, kita kudu njaluk nyisihaken saka pengalaman lawas, cara lawas kanggo break poto-pangibadah lan path katergantungan, dibebaske saka pikiran lawas, pigura lawas, jero menyang gedhe laku pembaharuan lan bukaan munggah menyang wilayah, beda departemen, wilayah kasebut, beda kelompok kapentingan nyata lan saben dina urip, ngiyataken diselidiki lan riset, lan nangkep akurat saka kasunyatan adil, lan nangkep akurat saka panjaluk masal lan usulan, apik ing dealing karo lokal lan global, lan long-term fokus lan non-fokus ing antarané murup saiki Reformasi sistemik, holistik lan terkoordinasi nggawe reformasi luwih adil kanggo entuk manfaat saka kabeh wong. https://www.teamo.com.tw/pingtungfood01.html A titik praktis saka tampilan ing inti saka filsafat Marxisme, laku iku telas, lan inovasi teori punika telas. Kita arep kanggo ngganti miturut kaping lan laku pembangunan, terus deepen pangerten, saya daktulis munggah pengalaman, bakal kanggo pituduh teori lan eksplorasi praktis saka persatuan dialektika, teori lan inovasi praktis kanggo entuk interaksi positif, pangembangan Marxisme ing abad ke-21 ing iki manunggal lan interaksi. Pandangan iki nuduhake arah kanggo Komunis Tiongkok kanggo ngembangake inovasi teoretis Marxis ing praktik anyar lan njlentrehake tugas kasebut. Sekretaris Umum Xi Jinping nuding metu sing upholding lan ngembangaken paham sosialis karo Cina ciri, kita kudu masang wigati kanggo peran teori, téori poto-kapercayan lan nambah fokus strategis laku bola lan teori bener saka asil komparatif ora bisa ditampani, mangu-mangu, kita kudu unswervingly Priksa. Sosialisme karo Cina ciri iku prodhuk saka prestasi praktis ekstensif pembaharuan lan bukaan munggah 40 taun, punika crystallization saka kawicaksanan lan pengalaman saka mayuta-yuta wong, lan laku wis bola bandingaken tontonan teori sing bener kanggo kahanan Cina, kita ana ing titik wiwitan sajarah anyar mromosiaken pembaharuan lan bukaan metu maneh, kita kudu tenan dalan sosialis karo Cina ciri, teori, lembaga lan budaya poto-kapercayan, njaluk nyisihaken saka ibadah prasaja teori Western, institusi Western, model Western, ora nyalin, adhedhasar laku Cina, liwat laku - pangerten - maneh Praktek - Re-understanding, ngembangaken perkembangan sosialisme kaliyan ciri-ciri Tionghoa, lan nulis bab anyar ing Marxisme ing abad 21. line politik bener gumantung ing baris pengaturan bener kanggo mesthekake yen iku sekretaris umum Xi Jinping ing "usaha kanggo nggawe resik lan kasetyan muter kader kualitas," kertas padhang titik banget penting. Potrek, minangka awal minangka awal reformasi lan bukaan munggah, kanca Deng Xiaoping ditekan mecahaken baris ideologi saka emphasis khusus kanggo mesthekake baris pengaturan. Ing taun 1979, Deng Xiaoping ngandika saka wong enom budhoyo, tugas sing strategis Party, kanggo patut, Pemilu apik tenan, ora senioritas, fasilitas penting banget. Yen kita ngomong sing Plenary Katelu ngatasi line ideologi, baris iki kanggo ngatasi masalah pengaturan. Ditekan yen "line ideologi penting banget, ora ana baris ideologi bener, ana bisa ora line politik bener. Line politik Kita modernizing papat modernizations punika basis saka materialisme dialektika. Line ideologi ora ditanggulangi, baris politik ora bisa nindakake sing ndhukung baris politik iku palsu. "wacana iki, hubungan antarane organisasi lan baris ideologi saka rute ngandika cetha banget lan jero. Sekretaris Umum Xi Jinping ditekan yen tekane jaman anyar, katelu kita kudu nyawiji lan mimpin wong kanggo entuk "rong atus taun" goal, kanggo entuk rejuvenation gedhe saka ngimpi Cina, kita kudu ngleksanakake jaman anyar line pengaturan partai, kita usaha kanggo nggawe resik lan kasetyan play Tim kader berkualitas. Apa utawa ora sijine manut kanggo partai lan wong, apa cita-cita lan kapercayan tenan, apa kanggo nambah "papat eling" tenan "papat poto-kapercayan", apa Komite Sentral Partai lan resolutely njogo panguwasa lan Kepemimpinan terpusat, apa kanthi ngleksanakake Partai teori, baris, kawicaksanan, sing diukur nganggo standar saka kader pisanan; dadi juragan sing padha, meritocracy, meritocracy kanggo mbukak Horizons, mileh, wani tanggung jawab kanggo pilihan lan janjian, wani tumindak, minangka apik, pinunjul kinerja saka kader, Manajemen ketat tresna tenan tanggung jawab kanggo kader, lan ing, iki nilai penting, kanggo ngatasi masalah saka jaman anyar line pengaturan, wis pinunjul banget penting, sami forging re-wiwitan reformasi lan bukaan munggah, usaha tenanan, ing kesepakatan, kanggo nggawe sabab tanggung jawab heavy pantes entuk rejuvenation gedhe saka tim penerus bangsa Cina kang, bakal duwe impact sing pinunjul lan adoh-sik njongko. Iku ing pangertèn iki, Xi Jinping, sekretaris umum saka loro artikel, bisa diterangake minangka munggah lan mudhun volume kanca, iku ideologically lan politik diatur kanggo ningkataké pembaharuan lan bukaan ing re-wiwitan, pondhasiné teori, surem teori mercusuar. Penulis sapit direktur inovasi lan Komite Academic Strategic Studies Shanghai Development Municipal Editor-in-Chief: Wang Duo Sumber peta: Cina Visual Foto Editor: Xu Jiamin Related search Pidato sekretaris umumSekretaris Jendral CinaMajalah nggoleki Nganti kabar Paling dianyari: 03-01 06:31 Pambuka: Ngadeg ing Shanghai, nonton donya, ambane kaya sing dikarepake. Artikel paling anyar penulis Ing "sekretaris jeneng" distrik iki mulangake "para murid lan putu" babagan cara ngembangake klasifikasi sampah. Nalika "toko werna" dadi topik panas, sosiolog Amérika ngelingake ora nglirwakake nilai buruh dalanan. "Wandering Earth" akhire dirilis ing Hong Kong, nanging kantor box dadi surem ... Artikel terkait Komite Pusat Partai Komunis China kanggo Nguatake Pembinaan Politik Partai Beijing Daily Client 02-27

沒有留言:

張貼留言