2019年2月28日 星期四

嘉義美食 Sekretaris Umum, artikel iki, ayo maca lan mangerteni aturan hukum

嘉義美食Wong hukum, mburi aturan. 2019 No. 4 "Seeking bebener" majalah diterbitake artikel penting Sekretaris Umum Xi Jinping "ngiyataken Kepemimpinan Party liwat aturan kebak hukum." Artikel jembar ing pinunjul saka angger-angger ukum, unswervingly njupuk Jeksa Agung bisa ngetokake penting carane dalan lan pamarèntahan sosialis saka hukum karo Cina ciri runtut lan ing-ambane panjelasan, panuntun kuat pangerten kita "ing Pedoman" aturan lengkap hukum. Ayo dadi maca bebarengan, dandan, sekretaris umum maca artikel, maca teges kebak aturan hukum. Apa komite jembar pusat kanggo aturan hukum? Sawise maca liwat teks, cathetan rojo cathetan pisanan, artikel iki bagéan saka Sekretaris Umum Xi Jinping ing aturan tengah kanggo pisanan wicara jembar ing patemon Panitia sesuai karo hukum Agustus 24, 2018. Sekretaris Umum Xi Jinping nuding metu, "Komite Pusat CPC mutusaké kanggo nyiyapake Komite Sentral aturan hukum kanthi, iki pisanan ing sajarah party kita Nggawe awak kuwi ngarahke ing damel kiat Kepemimpinan terpusat lan ndadekake partai kang aturan lengkap hukum, ningkataké lengkap koordinasi karya saka governing negara miturut hukum. " Liwat akses menyang informasi, cathetan Jun ditemokake ing 2018, ing Komite Pusat CPC ditanggepi a "pendalaman pembaharuan saka partai lan lembaga negara rencana", referensi kanggo "tatanan saka Komite Sentral aturan kebak hukum" wis panjelasan rinci. Kanggo Komite Tengah kebak aturan hukum kanggo netepake latar mburi , "partai lan deepen pembaharuan saka lembaga negara rencana" nyariosaken: Komprehensif administering negara miturut hukum iku requirement penting lan njamin penting sosialisme karo karakteristik Cina. Komite Pusat CPC kanggo ngiyataken Kepemimpinan terpusat lan ndadekake saka angger-angger ukum ing construction China lan nambah Kepemimpinan Party kanthi aturan sistem hukum lan mekanisme apa, luwih ngleksanakake strategi dhasar lengkap dipimpin déning hukum, ing tatanan saka Komite Sentral aturan kebak hukum, tanggung jawab kanggo aturan sakabèhé saka hukum ing desain ndhuwur-tingkat, sakabèhé Tata letak, koordinasi sakabèhé, promosi sakabèhé, pengawasan lan implementasine, minangka mekanisme pambentukan lan koordinasi Komite Pusat Partai. Tanggung jawab utama lembaga iki yaiku: Koordinasi aturan sakabèhé saka karya hukum, njejegaké aturan hukum, pemerintahan miturut hukum, lan administratif bebarengan ningkataké, njejegaké aturan hukum, pamarentahan adidasar hukum-, angger-angger ukum siji bangunan, aturan lengkap riset ing masalah utama, masalah utama saka hukum, ningkataké pembangunan sakabèhé saka aturan ngelmu, hukum nglaksaknano ketat lan padha kaadilan, angger-angger universal, koordinasi promosi angger-angger ukum lan sistem sosialis aturan hukum ing negara kayata paham sosialis karo Cina ciri. "Catetan cathetan" cathetan: Carane penting kanggo mrentah negara kanthi hukum lengkap? Ing jaminan "rong atus taun" goal saka masa kritis, ngadeg Sajarah Interchange, Sekretaris Umum Xi Jinping wis kaya penting rampung , "kasunyatan sing pembangunan masyarakat manungsa kanggo mbuktekaken, miturut hukum punika governance paling dipercaya lan stabil. Kanggo Apik kanthi nggunakake aturan angger-anggering Toret lan aturan angger-anggering Toret. " Laporan Kongres Nasional Partai Komunis China ke-18 nyatakake yen aturan hukum minangka cara dhasar panguwasan negara. Wiwit partai 18, karo kanca Xi Jinping minangka inti Komite Sentral CPC liwat katelu, papat, kalima, Sixth Plenary Session, nggedhekake kanggo mbentuk "papat lengkap" tata strategis, aturan lengkap hukum minangka strategi dhasar saka governing negara. Sangalas party gedhe ing laporan, "bakal menyang aturan lengkap hukum" tegas minangka salah siji saka strategi dhasar saka patbelas jaman bakal anyar lan berkembang paham sosialis karo Cina ciri. Agustus 24, 2018, b Jinping tuan rumah ing patemon pisanan saka Komite Sentral aturan kebak hukum lan dikirim wicara penting, ditekan perlu kanggo "luwih muter paugeran ngalangi saka hukum, stabil samesthine entuk manfaat long-term saka peran pangreksan." Ahead kanggo 2035, aturan kita hukum, pamarentahan adidasar hukum-, angger-angger ukum iki Sejatine rampung, kabeh aspèk sistem luwih sampurna, sistem pemerintahan nasional lan kapasitas governance kanggo entuk kasungsun dhasar. Angger-angger ukum lan panyiapan saka Komite Tengah lengkap nuduhake yen Xi Jinping Komite Pusat CPC wis anjog wong Cina lumampah ing angger-angger ukum ing China lelampahan anyar. Apa kita kudu nyusun komite lengkap kanggo aturan hukum ing pamarentah pusat? Wonten ing organisasi party pisanan diadegaké, Komite Sentral aturan kebak hukum bakal penting. Ing gati, Sekretaris Umum Xi Jinping saka telung aspèk ing-ambane elaboration. Kapisan, iki minangka implementasine saka semangat Kongres Partai Ke-19 lan perlu ngiyatake kepemimpinan terpusat lan terpadu saka partai liwat aturan hukum. "Catetan cathetan" cathetan: Kepemimpinan partai iku "Dinghai God" saka pembangunan terus-terusan partai lan negara. Sekretaris Umum Xi Jinping sijine nerusake syarat cetha, "panyiapan saka panitia iki kanggo nambah sistem kapemimpinan partai lan mekanisme apa aturan lengkap hukum, ngiyataken Komite Sentral Partai ing aturan ngelmu, hukum nglaksaknano ketat, kapemimpinan administrasi padha kaadilan, angger-angger lan kabeh wong, luwih èfèktif ningkataké Pengaturan lan implementasine Komite Sentral Partai kabukten. " Ing mromosiaken aturan lengkap hukum ing proses, mung "sesuai karo peraturan ngenani partai partai-ambane, angger-angger ukum kanggo njupuk ROOT." Netepake aturan lengkap Komite Sentral Toret, iku kanggo ningkataké institutionalization Kepemimpinan partai, nggambarake legalization ing. Kapindho, iki kudu sinau lan mutusake masalah utama lan masalah utama babagan negara miturut hukum, lan koordinasi promosi aturan sosialis sistem hukum karo karakteristik Cina lan bangunan negara sosialis sing dikuasai hukum. "Catetan cathetan" cathetan: Nglindhungi negara miturut hukum iku tugas jangka panjang lan penting, lan uga owah-owahan sosial sing penting. Njelasno masalah lan kahanan saiki, a, b Jinping, sekretaris umum akeh ngusulaké menawa "aturan saiki, hukum nglaksaknano, hukum, hukum-abiding lan supaya ana akeh pranala banget, lapangan aturan hukum ngenggalaken ngadhepi akeh angel baris kanggo pacul, need urgent kanggo ngiyataken koordinasi saka tingkat Party Komite Pusat. " Dadi, carane ngilangi "balung sing keras" saka aturan reformasi hukum? Sekretaris umum nggawe telung panjalukan: 1. Bakal menyang aturan timbal hukum. Ing gati, Xi Jinping taun pungkasan dikutip masalah lingkungan ekologi Gansu Qilian Gunung National Nature Reserve, lan saéngga mènèhi bentuk bujel nuding metu sing "aturan 'siji ing banyu,' hukum nglaksaknano ngladosi ', kang ndadékaké kanggo asil saka ekosistem Qilian Mountain rusak banget. "" Sawetara panggonan ana 'kanggo berkembang aturan hukum kanggo nggawe' kasalahan. "Mulane, kanggo" ngleksanakake konsep anyar pembangunan, kanggo entuk wutah ekonomi saka pesawat kanggo pembangunan kualitas, kita kudu bakal kanggo aturan hukum kanggo mimpin. " 2. Yayasan pesta kasebut dumunung ing masarakat lan kuwasa ing masyarakat . "Law nglaksaknano wong minangka lam, ora minangka ngaku kaadilan lan sing klempakan, kang kudu dadi titik fokus lan titik pasukan kita kaku dilakokaké aturan hukum." Tembung Xi Jinping resonate powerfully! Analisis sing lam hukum nglaksaknano minangka, ora minangka nimbulaké ndasari kedadean, punika "persediaan daya hukum lan mekanisme operasi daya ora ilmiah, daya selidik, daya prosecutorial, ukum, pelaksanaane sistem Teknologi pengendalian lan mekanisme wis ora nemen kawangun." 3. Cina kudu pindhah menyang donya lan melu ing urusan internasional ing negara gedhe sing tanggung jawab. Sampeyan kudu apik nggunakake aturan hukum. Analysis saka kahanan donya, ora mung pemain global ing proses governance saka owah-owahan, fasilitator, pimpinan, lan ing dealing karo urusane internasional Komplek, nanging uga "kanggo njupuk munggah kiyat legal, dikuwasani dhuwur panglimané saka angger-angger ukum, wani vandal, ngandika spoiler Ora Ana " Kapindho, iki kudu ningkatake tujuan "rong atus taun" lan nyedhiyakake angger-angger hukum kanggo nyadari rejuvenasi bangsa China ing impen Cina. "Catetan cathetan" cathetan: Ing bagean iki, Sekretaris Jenderal Xi Jinping komprehensif nganalisis hubungan antara bangkit lan kejatuhan aturan hukum ing Cina kuna lan jaman modern lan evolusi peradaban. Dheweke banget nyatakake yen: "Sajarah lan kasunyatan mratélakaké yèn angger-angger ukum apik kanggo negara, lan aturan hukum kuwat kanggo negara." "Saka perspektif Tiongkok kuna, kabeh kamakmuran ing donya minangka periode sistem hukum sing relatif aman." "Partai Kita ing daya 60 taun, senadyan ups lan ketinggalan nanging aturan hukum tetep, saka 'May Papat Konstitusi' konstitusi bubar diubah; ing 'sistem legal sosialis kanggo' pamarèntahan sosialis saka hukum '; saka' kudu hukum sesuai karo hukum kudu muni lonceng weker 'kanggo' aturan ngelmu, hukum nglaksaknano ketat lan administrasi padha kaadilan, angger-angger universal ', liyane lan liyane penting pangerten party kita, wayahe governance boten uwal saka angger-angger ukum. " Ing "papat lengkap", aturan lengkap hukum loro sing penting lan njamin penting, karo dhasar, peran ing conto alam . "We pengin luwih muter paugeran ngalangi saka hukum, pangarepan stabil, peran long-term in conto manfaat" supaya China éling ngimpi "ngiringan." Carane njupuk dalan aturan hukum sosialis karo ciri-ciri Cina? Ing bagean pungkasan saka artikel kasebut, Sekretaris Jenderal Xi Jinping luwih jelas ngenalake ideologi pangguruan, path pembangunan, tata letak lan tugas pokok babagan sacara komprehensif kanggo ngurus negara miturut hukum. Ing ringkesan, ana 10 aspek ing ngisor iki. Kaping pisanan, kita kudu tetep nguatake kepemimpinan partai liwat aturan hukum. Kapindho kanggo njunjung posisi utama wong. Pihak katelu kanggo nglakoni aturan hukum kanggo sosialisme karo karakteristik Tionghoa. Keempat yaiku kanggo nerusake mbangun sistem aturan hukum sosialis kanthi karakteristik Tionghoa. Kelima yaiku ngetrapake angger-angger hukum, aturan hukum, lan administrasi miturut angger-anggering Toret, lan aturan hukum, aturan hukum, lan aturan hukum. Keenam yaiku kanggo nerusake nguwasani negara miturut konstitusi lan ngatur miturut konstitusi. Ketujuh, kita kudu ngetrapake promosi babagan undang-undang ilmiah sing komprehensif, penegakan hukum sing ketat, kaadilan adil, lan angger-anggering hukum kanggo kabeh wong. Kedelapan iku kudu nandheske babagan hubungan dialektik sacara komprehensif sing ngatur negara miturut hukum. Sembilan bakal tetep ana ing gawe tim dhasar aturan hukum sing nduweni kemampuan lan integritas politik. Sepuluh yaiku kanggo nahan ing "minoritas utama" kader-kader sing paling cedhak. Ide anyar iki, gagasan anyar lan strategi anyar minangka prestasi paling anyar saka sinisisasi aturan Marxis hukum lan dhasar - dhasar aturan hukum . Kanggo njupuk dalan saka aturan sosialis karo ciri-ciri Cina, kita kudu ngetrapake lan ngrembuyung pangembangan kanggo "sepuluh ketaatan" iki. "Catetan cathetan" cathetan: Ing tanggal 1 Oktober 1949, Republik Rakyat China ngadeg, ngadegaké yayasan politik dhasar lan dhasar sosial kanggo aturan sosialis. "Sajarah iku guru sing paling apik. Pengalaman lan siswa ke siswa sinau kanggo nggawe partai kita pangerten penting saka angger-angger ukum iku liya penting governance aturan singora bisa diuwalaké saka hukum punika nasional Xing Xing, angger-angger ukum Kurangé populasi lam nasional. Nalika manungsa waé kanggo angger-angger ukum, angger-angger ukum Changming, nalika tentrem lan kamakmuran; nalika nglirwakake angger-angger ukum, aturan istirahat hukum, nalika kekacoan grievances negara "lan" yearning wong kang kanggo urip sing luwih apik, iku goal kita ".. Nggolek maneh, kita waca sing Congress Party kaping wolulas, Komite Sentral Partai damel seri saka pancasan privasi utama ing aturan lengkap hukum, sijine nerusake seri saka gagasan utama, sistem hukum sosialis karo Cina ciri sing maturing. Madhep mangsa, kita uga kudu ndeleng, apik kanggo pindhah dalan sosialis karo Cina ciri lan angger-angger ukum, kanggo mbangun ekonomi pembangunan, politik resik, budaya lan kamakmuran, kaadilan sosial, angger-angger ukum ing China muni lingkungan ekologis, ora mung kuwat Kepemimpinan partai, uga perlu Atusan yuta wong sing terlibat. Sumber banyu sing urip bisa nggawe lepen gedhe. "Ing jaman anyar belongs kanggo wong, wong kang dadi seksi menyang jaman anyar, pionir, tukang." Ing lelampahan anyar, kita bakal co-wali saka sikil "landesan aturan hukum" lan kepala "langit moral", karo Spektrum karya sing nyata nyithak cithak biru ing negara sosialis sing dipimpin dening hukum. Related search Ngatur negara miturut hukumInterpretasi terminologi miturut hukumCarane mbangun negara miturut aturanKebijakan nasional ChinaMakna aturan negaraNgimpi aturan negara World Wide Web Paling dianyari: 02-27 12:45 Pambuka: Donya nyenengake banget, njupuk

沒有留言:

張貼留言